Vuilcontainer in brand aan de Lanseloetstraat in Gouda

Gouda –  Begin van de avond werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Lanseloetstraat in Gouda.

Ter plaatse stond een vuilcontainer in brand. De brandweer heeft deze brand geblust waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Franklin Coenen & Lars van der Toorn

cont ^FC (1) [#112hm.nl] cont ^FC (2) [#112hm.nl] cont ^FC (3) [#112hm.nl]lanseloet str. gda 31-12 ^LT (3) [#112hm.nl]lanseloet str. gda 31-12 ^LT (5) [#112hm.nl]lanseloet str. gda 31-12 ^LT (6) [#112hm.nl]lanseloet str. gda 31-12 ^LT (8) [#112hm.nl]lanseloet str. gda 31-12 ^LT (10) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten