Autobrand na mogelijk kortsluiting aan de Noordstraat in Bodegraven

Bodegraven –  De brandweer werd rond vijf voor één gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Noordstraat in Bodegraven.

Ter plaatse heeft er een brand gewoed in een auto dat achter op een terrein geparkeerd stond. De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting. De brandweer heeft de brand geblust en heeft de accu losgekoppeld. Hierop kon de brandweer inpakken en retour.

Foto’s: Lars van der Toorn

autobrand bdn 1-1 ^LT (1) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (2) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (3) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (4) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (5) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (6) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (7) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (8) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (9) [#112hm.nl] autobrand bdn 1-1 ^LT (10) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten