Buitenbrand op de Componistenlaan in Voorhout

Voorhout – Vanavond omstreeks vier uur kreeg de brandweerpost van Voorhout melding van een buitenbrand afval/rommel op de Componistenlaan in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een flink vreugdevuurtje brandde, het vuurtje veroorzaakte veel zwarte rook omdat hier onder andere veel plastic op lag. De personen bij het vuur zijn door de politie naar huis gestuurd en de brandweer heeft het vuurtje gedoofd, hierna kon men weer met vervolg.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten