Dakbrand door vreugdevuur W.M.C. Regtstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Rond één uur  vanochtend werden brandweer en politie van Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een dakbrand aan de W.M.C Regtstraat in die plaats.

Ter plaatse was een vuurtje uit de hand gelopen en was het vuurtje een serieuze dakbrand geworden. Door snel ingrijpen van de brandweer bleef de brand beperkt. Na een uitgebreide controle kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1787 (Kopie) DSC_1788 (Kopie) DSC_1789 (Kopie) DSC_1790 (Kopie) DSC_1791 (Kopie) DSC_1792 (Kopie) DSC_1796 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten