Melding gebouwbrand door portiek vol met rook aan de Verzetslaan in Gouda

Gouda – Tegen 03:00 werd brandweer Gouda met spoed gealarmeerd voor een gebouwbrand overig aan de Verzetslaan in Gouda. Het portiek van een leegstaande flat bleek vol rook te staan.

De brandweer heeft zich toegang tot het portiek verschaft waarna bleek dat er wat afval / rommel lag te branden. De brandweer heeft de smeulende resten afgeblust en naar buiten gebracht. Hierna is het portiek geventileerd om vervolgens weer te worden afgedicht waarna politie en brandweer weer retour konden.

Foto’s: Marco van Bemmel & Stefan Vermin

Brand GDA (1) [112HM] Brand GDA (2) [112HM] Brand GDA (3) [112HM] Brand GDA (6) [112HM] Brand GDA (7) [112HM] IMG_2357_20160101_025938_Brand GDA (9) [112HM] Brand GDA (10) [112HM] Brand GDA (12) [112HM] Brand GDA (14) [112HM] Brand GDA (15) [112HM] Brand GDA (17) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten