Motor staat in brand tegen woning aan op de Drapiersteeg in Gouda

Gouda – Een van de vele meldingen deze nacht betrof een melding van een voertuigbrand aan de Drapiersteeg in kruising met de Nobelstraat. De brandweer ging met spoed ter plaatse.

Er bleek een motor in brand te staan tegen een woning aan kort nabij de Raam. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de muur van de woning lange tijd gekoeld met de hoge druk en gecontroleerd met de warmtebeeldcamera om er zeker van te zijn dat de brand niet was uitgebreid. Via het ventilatiekanaal bleek rook de woning te zijn binnengedrongen waarna de brandweer de bewoners is gaan wekken. Hierbij is de ruit van de voordeur gesneuveld en dit zal weer worden dichtgemaakt.

Nadat alles klaar was en de brandweer bijna retour kon kwam er een omstander aanrennen welke vertelde dat er even verderop een auto en een schuur in brand stonden waarna de brandweer zich hierheen spoedde.

Foto’s: Marco van Bemmel 

Brand GDA (1) [112HM] Brand GDA (2) [112HM] Brand GDA (3) [112HM] Brand GDA (6) [112HM] Brand GDA (8) [112HM] Brand GDA (9) [112HM] Brand GDA (10) [112HM] Brand GDA (14) [112HM] Brand GDA (15) [112HM] Brand GDA (18) [112HM] Brand GDA (19) [112HM] Brand GDA (20) [112HM] Brand GDA (22) [112HM] Brand GDA (27) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten