Straatmeubilair en winkelkar verwoest bij vreugdevuur aan de Eendrachtsweg in Bodegraven

Bodegraven – De brandweer Bodegraven werd deze nacht opgeroepen voor een buitenbrand aan de Eendrachtsweg in Bodegraven.
Ter plaatse bleek er een vreugdevuur te zijn gemaakt. Echter waren hierbij wel een winkelkarretje en een kunststof paal bij nodig. Deze zijn beide  verwoest. Tijdens het blussen van de brand werd er vuurwerk naar de brandweer gegooit, hierop werd besloten direct in te pakken en retour kazerne te gaan.

Foto’s: Franklin Coenen & Lars van der Toorn

BDN 1-1 ^LT (1) [#112hm.nl] BDN 1-1 ^LT (2) [#112hm.nl] BDN 1-1 ^LT (3) [#112hm.nl] BDN 1-1 ^LT (4) [#112hm.nl]

bdn 1-1 ^LT (1) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (2) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (3) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (4) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (5) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (6) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (7) [#112hm.nl] bdn 1-1 ^LT (8) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten