Twee plezierjachten volledig uitgebrand op de Boomgaardlaan in Leiderdorp

Leiderdorp –  Vannacht omstreeks 0:30 uur is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een scheepvaartbrand aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp.

Ter plaatse bleken twee boten in lichterlaaie te staan in een winterstalling aan de Boomgaardlaan. De brand begon bij één boot maar omdat de vlammen snel om zich heen sloegen kon een tweede boot er niet aan ontkomen waardoor ook deze al snel in lichterlaaie stond. De brandweer schaalde 8 minuten na de eerste melding op naar het sein middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. De brandweer had de felle uitslaande brand na enige tijd onder controle waarop men is gaan nablussen. De schade aan beide boten is enorm. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brnd LDP (1) Brnd LDP (2) Brnd LDP (3) Brnd LDP (4) Brnd LDP (5) Brnd LDP (6) Brnd LDP (7) Brnd LDP (8) Brnd LDP (9) Brnd LDP (10) Brnd LDP (11) Brnd LDP (12) Brnd LDP (13) Brnd LDP (14) Brnd LDP (15) Brnd LDP (16) Brnd LDP (17) Brnd LDP (18) Brnd LDP (19) Brnd LDP (20) Brnd LDP (21)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten