Vuurwerk laat geparkeerde auto smeulen en zorgt voor melding voertuigbrand aan de Da Costakade in Gouda

Gouda – Vannacht rond één uur werd de brandweer van Gouda zonder spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand op de kruising Da Costakade met de Van der Palmstraat in deze plaats.

Het was even zoeken maar er werd een auto gevonden, geparkeerd op de Da Costakade op de hoek met de Van der Palmstraat met brandsporen. Een getuige had gezien dat er vuurwerk tegen de auto aankwam waarna er rook ontstond. De helft van het kenteken aan de voorzijde en een stukje bumper waren weggesmolten. De brandweer heeft een uitgebreide nacontrole gedaan maar van brand was geen sprake meer waarna de brandweer retour kon.

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

Voertuigbrand GDA (1) [112HM] Voertuigbrand GDA (3) [112HM] Voertuigbrand GDA (4) [112HM] Voertuigbrand GDA (7) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten