Bewoonster gered bij woningbrand op de Kagerweide in Sassenheim

Sassenheim – Vanavond omstreeks half twaalf werden de brandweer korpsen van Sassenheim en Lisse opgeroepen voor een woningbrand op de Kagerweide in Sassenheim, gelijk daarna wordt er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en komt ook de brandweer van Voorhout en de officier van dienst ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een felle brand woed in de huiskamer op de eerste verdieping van de woning. De bewoonster hing uit het raam op de tweede verdieping en is door de brandweer en een omstander in veiligheid gebracht met diverse handladders, ook een kat is uit de woning gehaald. De vrouw is door de ambulancedienst gecontroleerd en kwam er gelukkig zonder verwondingen vanaf en hoefde niet naar een ziekenhuis. De brandweer had de brand snel onder controle, echter is de schade aan de woning groot. Stichting Salvage kwam ter plaatse voor de schade afhandeling, de woning is voor nu onbewoonbaar.

Foto’s: Robert van Voorst


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten