Buren ontdekken brand door afgaande rookmelder Weteringkade Noordwijk

Noordwijk – Zaterdagmorgen is omstreeks 4:50 uur de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Weteringkade in Noordwijk. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Aldaar stonden de buren van de desbetreffende woning buiten de brandweer op te wachten. De buren waren namelijk wakker geworden van de rookmelder van de woning waarop deze de brandweer hebben gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam werd gekeken of de bewoner zelf nog in de woning was. De bewoner deed uiteindelijk de deur open voor de brandweer waarna deze naar binnen konden om te controleren dan wel om te blussen, of er daadwerkelijk geblust is is niet bekend.

De bewoner bleek rook ingeademd te hebben, hierom is een ambulance ter plaatse gekomen. Na een controle bleek dat de bewoner geen gevaarlijke stoffen had ingeademd en daarom hoefde hij niet mee. De brandweer heeft de woning geventileerd. De bewoner lag mogelijk diep in slaap omdat deze niet wakker was geworden van de rookmelder. De oorzaak was mogelijk een droogkokend pannetje.

Foto’s: Menno Plug


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten