Hulpdiensen groots gealarmeerd voor voertuig te water aan de Warmoeskade in Bodegraven

Bodegraven –  Deze morgen werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een voertuig te water aan de Warmoeskade.

Ter plaatse was er een voertuig van de weg geraakt en hierbij in het water terecht gekomen. De bestuurder van het voertuig was spoorloos waarna een duiker van de brandweer het water in ging om te zoeken. De duiker was nog geen minuut in het water of een buurtbewoner kwam melden dat de bestuurder bij haar thuis zat op te warmen. Hierop konden de hulpdiensten opruimen en retour kazerne.

Het bergingsbedrijf BCU heeft het voertuig uit het water getakeld en afgevoerd.

Foto’s: Lars van der Toorn

voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (1) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (2) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (3) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (4) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (5) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (6) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (7) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (8) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (9) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (10) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (11) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (12) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (13) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (14) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (15) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (16) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (17) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (18) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (19) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (20) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (21) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (22) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (23) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (24) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (25) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (26) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (27) [#112hm.nl] voertuig te water wasmoeskade bdn ^lt (28) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten