Auto botst tegen boom op de Zuidplaslaan in Waddinxveen

Waddinxveen – De hulpdiensten werden zondagochtend omstreeks kwart voor vier gealarmeerd voor een ongeval op de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een auto tegen een boom te zijn gebotst.

Volgens een getuige was het een flinke klap waarna er veel stoom uit de auto kwam. De man schoot direct te hulp maar moest uiteindelijk de komst van de ambulance afwachten.

Het medisch personeel heeft de vrouw uit haar voertuig gehaald waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Hoe het kan dat de vrouw de bocht gemist heeft en tegen de boom botste is niet helemaal duidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Rens de Haan & Lars van der Toorn

Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (1) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (2) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (3) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (4) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (5) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (6) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (7)auto op boom (4) [#112hm.nl]auto op boom (5) [#112hm.nl] Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (8) Ongeval Zuidplaslaan Waddinxveen (9)auto op boom (6) [#112hm.nl]auto op boom (7) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten