Auto rijd tegen een gevel op het Raadhuisplein in Bodegraven

Bodegraven  – Een personenauto is vanmiddag tegen de gevel van een bankgebouw gereden op het parkeerterrein van het Raadhuisplein in Bodegraven.

De voet van de bestuurder gleed van het pedaal, waardoor de auto rechtdoor schoot, over een betonnen stootband heen, en tot stilstand kwam tegen de stalen paaltjes en de gevel. De bestuurder is ongedeerd. Het incident trok veel bekijks. Een berger zal ter plaatse komen om het voertuig te bergen.

Foto’s : Danny de Vries – Rebonieuws.nl

Auto tegen gevel BDN (1) Auto tegen gevel BDN (2) Auto tegen gevel BDN (3) Auto tegen gevel BDN (4)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Danny de Vries en ben eigenaar van de website Rebonieuws.nl. Hierbij fotografeer ik onder andere incidenten en lever deze aan 112HM.nl in een prettige samenwerking die er onderling is. Meer weten? Mail gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten