Fietser geschept door personenauto op de kruising Kon. Wilhelminaweg – Oranjeplein in Gouda

Gouda – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Koningin Wilhelminaweg met het Oranjeplein in Gouda. Ter plaatse bleek een fietser te zijn aangereden door een personenauto.

Omstanders hebben zich over de fietser ontfermd, het slachtoffer lag op straat en enkele andere omstanders hebben een veilige plek gecreëerd en hebben het verkeer geregeld in afwachting van de hulpdiensten. De ter plaatse gekomen ambulance heeft de fietser in de ambulance gecontroleerd waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd is.

Nadat de politie enkele gegevens van de bestuurster van de personenauto had genoteerd kon de bestuurster haar weg weer vervolgen, de personenauto had enkel wat lakschade opgelopen. De fiets is meegenomen door de politie.

Foto’s: Franklin Coenen 

DSC_0124 (Kopie) DSC_0125 (Kopie) DSC_0126 (Kopie) DSC_0127 (Kopie) DSC_0134 (Kopie) DSC_0135 (Kopie) DSC_0137 (Kopie) DSC_0138 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten