Man overleden na rammen tankstation, A44 Sassenheim

Sassenheim – In de nacht van zondag op maandag heeft er een ongeval plaatsgevonden bij de A44 bij Sassenheim. Bij de afrit, waar ook een tankstation is gelegen, heeft een man met zijn auto de shop van dat tankstation geramd.

Hulpverleners hebben de 71 jarige man nog uit zijn auto geknipt, maar hij bleek helaas al te zijn overleden. De politie meldde dat de man waarschijnlijk achter het stuur onwel is geworden. Er zouden geen remsporen zijn aangetroffen en de snelheidsmeter was op hoge snelheid vast blijven zitten. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek, mede daardoor was de afrit een tijd lang dicht. Op het moment van de aanrijding was de shop gesloten en was er ook niemand aanwezig.

Foto’s: Toon van der Poel

Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (1) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (2) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (3) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (4) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (5) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (6) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (7) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (8) Dodelijk ongeval tankstation A44 SSM (9)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten