Schuur verwoest door uitslaande middelbrand, Jan Dorrekenskade-Oost Waddinxveen

Waddinxveen – De brandweer van de posten van Waddinxveen en Gouda werden aan het begin van de avond gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Jan Dorrekenskade-Oost in Waddinxveen. De vlammen sloegen bij aankomst al flink uit de schuur en er werd daarom opgeschaald naar middelbrand.

In de schuur lagen ook gasflessen opgeslagen, wat aan de vlammen duidelijk te zien was. De schuur stond ook zeer dicht op de woning, daarom werd deze naderhand ook gecontroleerd door de brandweer. Ook was er door de brand een grote rookwolk zichtbaar boven Waddinxveen. Het vuur was wel vrij snel onder controle en kon het sein brandmeester worden gegeven. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Lars v/d Toorn & Rob de Jong

Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 01 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 02 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 03brand bijgebouw wdn ^LT (15) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (20) [#112hm.nl] Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 04brand bijgebouw wdn ^LT (27) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (31) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (40) [#112hm.nl] Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 05 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 06 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 07 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 08 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 09brand bijgebouw wdn ^LT (58) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (59) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (61) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (63) [#112hm.nl] Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 10 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 11 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 12brand bijgebouw wdn ^LT (68) [#112hm.nl] Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 13 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 14brand bijgebouw wdn ^LT (64) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (66) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (67) [#112hm.nl] Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 15 Middelbrand J Dorrekenskade Oost WDN 16brand bijgebouw wdn ^LT (35) [#112hm.nl]brand bijgebouw wdn ^LT (50) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten