Auto hangt boven water na stuurfout op de ‘S Gravenbroekseweg in Reeuwijk

Reeuwijk – De berger werd deze avond opgeroepen om naar de ‘S Gravenbroekseweg in Reeuwijk te gaan voor een voertuig dat van de brug was geraakt en boven het water hing.

Ter plaatse was er een voertuig na een stuurfoutje met één band naast het brugdek terrecht gekomen. Nadat de bestuurder meerdere pogingen heeft gedaan om los te komen werd het bergingsbedrijf BCU ingeschakeld. Deze heeft het voertuig opgetild en op het brugdek geplaatst. De schade bleek gelukkig mee te vallen waarop de auto zijn weg kon vervolgen.

Foto’s: Lars van der Toorn

autovanbrug rwk 5-1^LT (1) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (2) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (3) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (4) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (5) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (6) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (7) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (8) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (10) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (11) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (12) [#112hm.nl] autovanbrug rwk 5-1^LT (13) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten