Persoon komt om het leven na aanrijding met trein op de Wasbeeklaan in Warmond

Warmond – Vanmorgen omstreeks 10:15 uur zijn de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding van een treinongeval op de Wasbeeklaan in Warmond.

Ter plaatse bleken een intercity en een persoon in botsing te zijn gekomen met elkaar. Een gealarmeerd trauma team werd ook gealarmeerd, maar kon al snel weer retour nadat bleek dat de persoon ter plaatse was overleden. Alle treinreizigers, zo’n 400 personen zijn met bussen vanaf Warmond verder vervoerd.Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De technische recherche is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Warmond  (1) Warmond  (2) Warmond  (7) Warmond  (8) Warmond  (9) Warmond  (10) Warmond  (11) Warmond  (12)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten