Vrachtwagen heeft vastgelopen remmen op de Alkemadelaan in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen – Vanmiddag omstreeks 16:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand op de A4 bij Roelofarendsveen.

Twee tankautospuiten en een Officier van Dienst rukte voor dit incident uit. Ter plaatse bleek het incident niet op de Rijksweg A4 te zijn maar op de Alkemadelaan ter hoogte van de Rabobank in Roelofarendsveen vlak voor de oprit van de Rijksweg A4 voor de richting Amsterdam. Ter plaatse had de chauffeur van een vrachtwagen rookontwikkeling waargenomen bij de vrachtwagen wat uiteindelijk duidde op vastgelopen remmen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse waarop men de remmen is gaan koelen. Om goed bij de remmen te kunnen komen en deze te koelen heeft de brandweer een kap verwijderd. Nadat de remmen afgekoeld waren kon men weer retour richting de kazerne.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Voertuigbrand RLN (1) Voertuigbrand RLN (3) Voertuigbrand RLN (4) Voertuigbrand RLN (5) Voertuigbrand RLN (6) Voertuigbrand RLN (7) Voertuigbrand RLN (8) Voertuigbrand RLN (9) Voertuigbrand RLN (10) Voertuigbrand RLN (11) Voertuigbrand RLN (12) Voertuigbrand RLN (13)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten