Flinke brand op het dak aan de Panhuysstraat in Noordwijk

Noordwijk – Vanmiddag omstreeks half 2 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Van Panhuysstraat in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een brand te woeden op het dak van het voormalige pand van Eurocross. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen om te assisteren bij het bestrijden van de brand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de korte maar felle brand al snel onder controle waarop is begonnen met een controle. Na ongeveer 30 minuten is door de brandweer het sein brandmeester gegeven. Kortsluiting is vermoedelijk de oorzaak van de brand.

Foto’s: Politie Noordwijk & District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Brand NWK (1) Brand NWK (2) Brand NWK (3)

Middelbrand NWK (1) Middelbrand NWK (2) Middelbrand NWK (3) Middelbrand NWK (4) Middelbrand NWK (5) Middelbrand NWK (6)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten