Ernstig ongeval tussen landbouwvoertuig en personenauto op de Middelweg – N456 in Moordrecht

Moordrecht – De hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team werden omstreeks zeven uur vanmorgen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Bredeweg in Waddinxveen.

Ter plaatse bleek het niet op de Bredeweg in Waddinxveen te zijn maar op de Middelweg-N456 in Moordrecht. Aldaar had een ongeval plaatsgevonden tussen een tractor en een personenauto. Het slachtoffer uit de auto is door de brandweer bevrijd.

Het MMT personeel heeft ter plaatse de ambulancedienst ondersteunt met de medische verzorging van het slachtoffer. De arts van het Mobiel Medisch Team is meegereden met de ambulance naar het ziekenhuis.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte oorzaak van het ongeval te onderzoeken. De N456 is de gehele spits dicht geweest wat voor enige vertraging in de omgeving zorgde.

Foto’s : Sven Poeze

Ongeval Middelweg ZHN (2) Ongeval Middelweg ZHN (3)Ongeval Middelweg ZHN (9) (Kopie)Ongeval Middelweg ZHN (4) Ongeval Middelweg ZHN (5) Ongeval Middelweg ZHN (6) Ongeval Middelweg ZHN (7) Ongeval Middelweg ZHN (8) Ongeval Middelweg ZHN (9) Ongeval Middelweg ZHN (10) Ongeval Middelweg ZHN (11) Ongeval Middelweg ZHN (12) Ongeval Middelweg ZHN (13) Ongeval Middelweg ZHN (14)Ongeval Middelweg ZHN (40) (Kopie) Ongeval Middelweg ZHN (42) (Kopie)Ongeval Middelweg ZHN (15)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten