Ongeval tussen personenauto en fietser op de Witte de Withlaan in Voorschoten

Voorschoten – De hulpdiensten werden omstreeks half 3 gealarmeerd voor een ongeval op de Witte de Withlaan in kruising met de Trompweg in Voorschoten.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons echter niet bekend. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Wouter Hoeben 

Ongeval VSN Brand LDN (6) Brand LDN (7)

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten