Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie op de Valklaan in Oegstgeest

Oegstgeest – Vanmorgen omstreeks  kwart voor 11 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie bij GGZ geestelijke gezondheidszorg op de Valklaan in Oegstgeest.


Vanwege de ernst van het slachtoffer werd ook de hulp van de  traumahelikopter uit Rotterdam  ingezet. De traumahelikopter is geland op het terein van het curium. Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurt is bij ons niet bekend.

Foto’s : Wouter Hoeben

OGT (3) OGT (2) OGT (1)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten