Schutting gaat in vlammen op Heemskerkstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Aan het begin van de avond werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Heemskerkstraat in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse stond een schutting in de brand. Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen en bleef de brand beperkt tot een gedeelte van de schutting. Na een controle met de warmtebeeldcamera kon de brandweer retour kazerne. Vermoedelijk is de brand aangestoken maar van de mogelijke daders ontbreekt elk spoor.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1821 (Kopie) DSC_1822 (Kopie) DSC_1829 (Kopie) DSC_1830 (Kopie) DSC_1833 (Kopie) DSC_1835 (Kopie) DSC_1836 (Kopie) DSC_1837 (Kopie) DSC_1838 (Kopie) DSC_1839 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten