Voertuig raakt van de weg en belandt in greppel Langeraarseweg Ter Aar

Ter Aar – Rond half acht vanavond werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Langeraarseweg in Ter Aar.

Ter plaatse was er door nog onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt en in de greppel terecht gekomen. De bestuurder van de auto kon op eigen kracht het voertuig verlaten en kwam met de schrik vrij. De gealarmeerde brandweer en ambulance zijn dan ook niet ter plaatse gekomen. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1840 (Kopie) DSC_1841 (Kopie) DSC_1842 (Kopie) DSC_1843 (Kopie) DSC_1844 (Kopie) DSC_1845 (Kopie) DSC_1846 (Kopie) DSC_1847 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten