Auto knalt tegen boom bij ongeval op de Sniepweg te Waddinxveen

Waddinxveen – In Waddinxveen heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Sniepweg. Er was een auto tegen een boom aangereden.

De toegesnelde ambulancebroeders hebben de bestuurder enige tijd nagekeken in de ambulance waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is meegenomen door een berger. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, welke vlakbij de wegversmalling had plaatsgevonden, is onbekend.

Foto’s: Rob de JongOngeval Sniepweg WDN 1 Ongeval Sniepweg WDN 2 Ongeval Sniepweg WDN 3 Ongeval Sniepweg WDN 4 Ongeval Sniepweg WDN 5 Ongeval Sniepweg WDN 6

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten