Mogelijke kogelgaten in bloemenwagen, Chopinlaan in Voorschoten

Voorschoten – Op zaterdagmiddag 9 januari is de politie rond 17.00 uur gealarmeerd voor een incident
aan de Chopinlaan in Voorschoten.

Eenmaal ter plaatse bleek er een vernieling geweest te zijn aan een bloemenwagen die langs de weg geparkeerd stond. De verdachte(n) heeft gaten in de bloemenwagen gemaakt uit bedreiging naar de eigenaar. De vernieling nou zaterdagnacht gebeurd zijn. De technische recherche heeft onderzoek gedaan en gezocht naar sporen. Over de verdachte(n) is nog niks bekend.

Foto’s: Wouter Hoeben

Beschieting bloemenkar Voorschoten 1 Beschieting bloemenkar Voorschoten 2 Beschieting bloemenkar Voorschoten 3 Beschieting bloemenkar Voorschoten 4 Beschieting bloemenkar Voorschoten 5

Beschieting bloemenkar Voorschoten 6 Beschieting bloemenkar Voorschoten 7

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten