Verward persoon dreigt van woning af te springen Dorpsstraat Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Zaterdagavond heeft een verwarde man voor flink wat ophef in Noordwijkerhout gezorgd. De man was namelijk op een balkon geklommen en dreigde hier vanaf te springen.

De hulpdiensten rukten massaal uit naar de Dorpsstraat. De politie stond in de voortuin om de verwarde man naar beneden te praten. Het gebied rondom de woning werd ruimschoots afgezet omdat de man door al het publiek redelijk nerveus werd. Nadat de politie een tijdje had staan praten met de man besloot deze naar beneden te komen. Eenmaal beneden werd de man direct aangehouden.

Na de aanhouding werd de man enigszins agressief. Dit suste al snel waarna hij vervoerd werd naar het bureau. Wat de toedracht van de man was om te willen springen is niet bekend. Het ‘springkussen’ van brandweer Haaglanden werd na de aanhouding afgemeld.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten