Auto belandt midden op rotonde bij éénzijdig ongeval Europalaan Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – In de nacht van zaterdag op zondag werden politie en ambulance om 02:00 opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising Europalaan met de Ringvaartlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op een rotonde van de Europalaan, ter hoogte van de Ringvaartlaan, bleek een auto midden op de rotonde te staan. Hij was hierbij over een brede heg heen gegaan, had een groot verkeersbord uit de grond geramd en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken maar deze bleek geen behandeling nodig te hebben. Geluk bij een ongeluk is dat één van de twee palen van het verkeersbord op het nippertje niet door de voorruit is doorboord.

Een berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig afgevoerd. Volgens de verklaring van de bestuurder was het glad op de rotonde en verloor hij daardoor de macht over het stuur. De gemeente zal op een later tijdstip de zorg over het verkeersbord op zich nemen.

Foto’s: Marco van Bemmel & Lars van der Toorn

Ongeval NAY (4) [112HM] Ongeval NAY (6) [112HM] Ongeval NAY (8) [112HM]
europalaan NAY ^LT (4) [#112hm.nl] Ongeval NAY (10) [112HM] Ongeval NAY (11) [112HM] Ongeval NAY (14) [112HM] Ongeval NAY (15) [112HM]europalaan NAY ^LT (8) [#112hm.nl] europalaan NAY ^LT (16) [#112hm.nl] Ongeval NAY (19) [112HM] Ongeval NAY (22) [112HM]europalaan NAY ^LT (17) [#112hm.nl] europalaan NAY ^LT (19) [#112hm.nl] europalaan NAY ^LT (21) [#112hm.nl] europalaan NAY ^LT (23) [#112hm.nl] europalaan NAY ^LT (24) [#112hm.nl] Ongeval NAY (24) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten