Dixi in brand op de kruising Vogelplein met de Koekoekstraat in Gouda

Gouda – Vanavond rond half elf werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een buitenbrand op de kruising Vogelplein met de Koekoekstraat in Gouda. Er bleek een Dixi in brand te staan.

Met één straal hoge druk was de brand al snel geblust. De brandweer heeft een container welke pal naast het mobiele toilet stond voor de zekerheid gecontroleerd maar deze bleek niet te branden. Hierna konden zij retour kazerne. De politie zal het bedrijf van de Dixi in kennis stellen van dit voorval. De oorzaak van de brand is niet bekend maar brandstichting lijkt één van de weinige opties.

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

PL GDA (2) [112HM] PL GDA (3) [112HM] PL GDA (5) [112HM] PL GDA (6) [112HM] Buitenbrand GDA (4) [112HM] Buitenbrand GDA (5) [112HM] Buitenbrand GDA (6) [112HM] Buitenbrand GDA (9) [112HM] Buitenbrand GDA (10) [112HM] Buitenbrand GDA (15) [112HM] Buitenbrand GDA (16) [112HM] Buitenbrand GDA (17) [112HM] Buitenbrand GDA (19) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten