Veel schade na flinke aanrijding Lammenschansplein Leiden

Leiden – Rond één uur vanochtend werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een flinke aanrijding tussen twee voertuigen op het Lammenschansplein in Leiden

Ter plaatse bleken twee voertuigen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing te zijn gekomen op de kruising Lammenschansplein met de N206. Bij het ongeval raakte meerdere personen gewond. Meerdere betrokkenen zijn door ter plaatse gekomen ambulance personeel nagekeken waarna uiteindelijk de inzittenden van één voertuig met onbekend letsel zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De ter plaatse gekomen brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld en een hoeveelheid vloeistof schoongemaakt. Een persoon is na het incident meegenomen door de politie.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De verkeersdienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger is gekomen om de voertuigen te bergen. De Provincie is ter plaatse gekomen om de resterende vloeistoffen op te ruimen.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1856 (Kopie) DSC_1858 (Kopie) DSC_1861 (Kopie) DSC_1865 (Kopie) DSC_1866 (Kopie) DSC_1868 (Kopie) DSC_1870 (Kopie) DSC_1871 (Kopie) DSC_1874 (Kopie) DSC_1876 (Kopie) DSC_1882 (Kopie) DSC_1884 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten