Melding van beknelling op de Van Beethovenlaan in Voorschoten

Voorschoten – Zondag omstreeks half 12 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een ongeval met beknelling op de Van Beethovenlaan in Voorschoten. Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaaltje aangereden waarna de automobilist tegen een grote verkeerspaal tot stilstand is gekomen. Hierbij raakte de persoon gewond. Het slachtoffer is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd waarna het slachtoffer uiteindelijk met onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. De brandweer is later nog met de autoladder ter plaatse gekomen om de loshangende lampenkap veilig te stellen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comBeknelling v Beethovenlaan VSN (1) Beknelling v Beethovenlaan VSN (2) Beknelling v Beethovenlaan VSN (3) Beknelling v Beethovenlaan VSN (4) Beknelling v Beethovenlaan VSN (5) Beknelling v Beethovenlaan VSN (6) Beknelling v Beethovenlaan VSN (7) Beknelling v Beethovenlaan VSN (8) Beknelling v Beethovenlaan VSN (9) Beknelling v Beethovenlaan VSN (10) Beknelling v Beethovenlaan VSN (11) Beknelling v Beethovenlaan VSN (12) Beknelling v Beethovenlaan VSN (13) Beknelling v Beethovenlaan VSN (14) Beknelling v Beethovenlaan VSN (15) Beknelling v Beethovenlaan VSN (16) Beknelling v Beethovenlaan VSN (17)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten