Kop-staart aanrijding Oranje Nassaubrug Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanochtend rond half negen werden ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding op de Steekterbrug in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse had de aanrijding op de Oranje Nassaubrug aan het einde van de Oranje Nassausingel plaatsgevonden.

Door onbekende oorzaak waren drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Enkele bestuurders zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar er hoefde uiteindelijk niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Één auto kon zelfstandig weer rijden voor de andere voertuigen is een berger ter plaatse gekomen.

Foto’s: Ingezonden

DSC_1909 (Kopie) DSC_1910 (Kopie) DSC_1911 (Kopie) DSC_1912 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten