Traumateam assisteert bij medische noodsituatie Secr. Varkevisserstraat Katwijk

Katwijk – Dinsdagmiddag werden politie, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) vanuit Rotterdam met de Lifeliner 2 met spoed opgeroepen voor een persoon met ernstige gezondheidsklachten op de Secretaris Varkevisserstraat in Katwijk.

Ter plaatse werd besloten om niet langer te wachten. De ambulance is vervolgens onder begeleiding van twee politievoertuigen naar de landingsplaats van het MMT gereden waar de arts van het MMT bij de ambulance instapte. Hierna werd het slachtoffer onder begeleiding van een MMT arts en met spoedbegeleiding twee politievoertuigen vervoerd naar het ziekenhuis.

De Lifeliner 2 is vervolgens weer opgestegen om de arts bij het ziekenhuis op de halen om weer retour naar Rotterdam te gaan. Wat er precies aan de hand was is onbekend.

Geen foto’s vanaf locatie ivm snelle vertrek ambulances

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten