Bestelbus te water na uitwijkmanoeuvre op de Hoogeveenseweg – N455 in Boskoop

Boskoop – Rond half twaalf vanmiddag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Hoogeveenseweg-N455 in Boskoop. Het ongeval had plaatsgevonden op de kruising met de Engelandlaan in Hazerswoude.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een bestelbus van de weg geraakt en in de sloot beland. De bestuurder van de bestelbus is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De VOA is ter plaatse gekomen om te onderzoeken wat er precies gebeurd was. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en afgevoerd.

Update:

Op de Facebookpagina van 112HM geeft de bestuurder zelf te kennen dezelfde dag weer thuis te zijn. Gelukkig is er geen blijvend letsel aangetroffen bij de man. “Giga uitwijk manoeuvre vanmorgen. Vrachtwagen verleende geen voorrang en ik moest wel” Schreef de onfortuinlijke bestuurder zelf.

Foto’s: Ingezonden

DSC_1915 (Kopie) DSC_1916 (Kopie) DSC_1918 (Kopie) DSC_1920 (Kopie) DSC_1921 (Kopie) DSC_1922 (Kopie) DSC_1923 (Kopie) DSC_1925 (Kopie) DSC_1929 (Kopie) DSC_1930 (Kopie) DSC_1931 (Kopie) DSC_1933 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten