Gaslekkage door geraakte leiding op de Surinamestraat in Leiden

Vanmiddag zijn omstreeks 12:45 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van gaslekkage aan de Surinamestraat in Leiden. Ter plaatse bleek ter hoogte van de Albert Heijn een hoofd gasleiding te zijn geraakt tijdens werkzaamheden.

Op locatie was dan ook een zeer sterke gaslucht te ruiken. De politie heeft direct de gehele Surinamestraat afgesloten voor het verkeer en de brandweer heeft de situatie voor zover mogelijk veiliggesteld. Nadat de brandweer de situatie ter plaatse heeft veiliggesteld zijn zij retour gegaan waarop de Officier van Dienst van de brandweer het incident op zich heeft genomen. Liander was vrij snel na het incident ter plaatse waarop zij zijn begonnen met het dichten van het lek.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Gaslekkage Leiden (1) Gaslekkage Leiden (2) Gaslekkage Leiden (3) Gaslekkage Leiden (4) Gaslekkage Leiden (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten