Jeugd sticht brandje in parkeergarage Binnenweg Noordwijk

Noordwijk – Donderdagavond is de brandweer van Noordwijk omstreeks 21:00 uur opgeroepen voor een brand in de parkeergarage onder de Vomar aan de Binnenweg/Bomstraat te Noordwijk.

Ter plaatse was er inderdaad brand. Er was een prullenbak in brand gestoken. De brandweer heeft één slang hoge druk de parkeergarage in laten zakken, hiermee is het vuurtje geblust, hier kwam een flinke hoeveelheid rook bij vrij.

De brand is zeer zeker aangestoken door hangjeugd. De omwonende hebben enkele jongeren uit de parkeergarage zien rennen. De bewoners hebben signalementen doorgegeven aan de politie.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten