Lichaam aangetroffen in duingebied Duindamseslag Noordwijk

Noordwijk – Donderdagmorgen 14 januari is in het Noordwijkse duingebied langs de Duindamseslag een levenloos lichaam aangetroffen. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen.

Een voorbijganger vond het lichaam en alarmeerde de hulpdiensten. De voorbijganger heeft vervolgens de hulpdiensten opgevangen en naar de locatie gebracht waar het lichaam zich bevond. Bij aankomst bleek al snel dat er niks meer gedaan kon worden voor deze persoon hierop is de traumahelikopter retour gegaan en de tweede ambulance kon ook al snel retour.

De ambulance kwam tijdens het keren vast te zitten in het zand. Met behulp van de politie voertuigen is de ambulance los getrokken en kon deze zijn weg vervolgen. De technische recherche doet onderzoek naar de doodsoorzaak.

Foto’s: Ingezonden

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten