Ongeval met scootmobiel op de Flevoweg in Leiden

Leiden – Vanmiddag zijn omstreeks 13:55 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Flevoweg in Leiden ter hoogte van de Gamma. Ter plaatse bleek een bestuurster van een scootmobiel gewond te zijn geraakt bij een ongeval op straat.

Bij het incident stond ook een bestelbusje. Of dit voertuig betrokken was bij het ongeval is niet bekend. Het slachtoffer van de scootmobiel is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. Dit wordt uitgezocht door de politie ter plaatse.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten