Steekpartij voor de Douglas in de Haarlemmerstraat te Leiden

Leiden – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een incident op de Haarlemmerstraat in Leiden. Ter plaatse bleek een man te zijn neergestoken. Na de steek viel hij ook nog eens door de ruit van de Douglas.

De man werd in de winkel opgevangen en door de politie werd een grote zoekactie naar de dader op touw gezet. Afvalbakken werden tevens onder toeziend oog van de politie geleegd en de straat werd afgezet voor sporen onderzoek.

Of er inmiddels iemand is aangehouden en wat de toedracht van de steekpartij is, is onbekend.

Signalement van de gevluchte dader is:

Het gaat om een: Blanke man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud. De man was ongeveer 1.75 groot en had licht blond haar richting het kalend. Tevens had de man een baardje. De man droeg een lichte spijkerbroek en een donkeren (leren) jas met daaronder een paar lichte sportschoenen.

Foto’s: Toon van der Poel

Steekpartij Leiden (1) Steekpartij Leiden (2) Steekpartij Leiden (3) Steekpartij Leiden (4) Steekpartij Leiden (5) Steekpartij Leiden (6) Steekpartij Leiden (7) Steekpartij Leiden (8) Steekpartij Leiden (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Koen Jongen en fotograaf voor mijn eigen website: www.KJfotografie.com & mijn facebookpagina van District 16. Daarnaast lever ik mijn beelden betaald aan bepaalde media en vrijwillig aan 112HM. Wilt u iets van mij weten of heeft u mijn beelden nodig? Mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten