Gewonde bij eenzijdig ongeval bij de bussluis aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda

Gouda – Deze middag werden Politie en ambulance opgeroepen voor een eenzijdig ongeval aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda, er zou een voertuig de bussluis zijn ingereden en hierbij zou iemand gewond zijn geraakt.

Ter plaatse is er een voertuig de bussluis ingereden en hier tot stilstand gekomen. Dit gebeurde nadat de bestuurder achter een bus aan reed waardoor hij de borden over het hoofd zag. De bijrijder raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De bijrijder is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse het een en ander afgehandeld waarna het voertuig aan de kant kon worden geduwd.

Foto’s: Lars van der Toorn

auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (1) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (2) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (3) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (4) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (5) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (6) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (7) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (8) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (9) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (10) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (11) [#112hm.nl] auto vs bussluis gda ^LT 15-1 (12) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten