Brandweer reinigt kilometerslang dieselspoor door Noordwijk

Noordwijk – Zaterdagochtend is de Noordwijkse brandweer met twee voertuigen opgeroepen om de gemeenteweg te reinigen. Vanaf Noordwijk Binnen tot en met de Praxis op ‘s-Gravendijk lag namelijk een dieselspoor.

De brandweer is met één wagen begonnen vanaf de rotonde Beeklaan, de tweede wagen is begonnen vanaf de Praxis. Nadat dit stuk gedaan was werd het tweede deel, de Nieuwe Offemweg/Herenweg, gereinigd. Weer zijn beide wagens aan een ander uiteinde begonnen en zijn ze naar elkaar toe gaan werken.

Na circa 2 uur reinigen was de weg weer schoon. Welk voertuig dit spoor van ruim 2 kilometer heeft neergelegd is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten