Grootschalige politie-inzet bij penitentiaire inrichting in Alphen voor boze vluchtelingen na zelfmoord

Alphen aan den Rijn – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een heftig incident op de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn. Bij de voormalig penitentiaire inrichting, waar op dit moment vluchtelingen worden opgevangen, bleek een persoon zichzelf van het leven te hebben beroofd.

De andere bewoners reageerden hierop geëmotioneerd en boos waarna er een flinke opstand leek uit te breken. De politie kwam met veel agenten ter plaatse om de rust weder te laten keren. De bewoners werden geëvacueerd en al snel had de politie de situatie onder controle.

De forensische opsporing kon vervolgens naar binnen om onderzoek te doen. De achterliggende gedachte van de zelfdoding en de opstand is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Ingezonden

DSC_1936 (Kopie) DSC_1937 (Kopie) DSC_1939 (Kopie) DSC_1941 (Kopie) DSC_1947 (Kopie) DSC_1949 (Kopie) DSC_1950 (Kopie) DSC_1953 (Kopie) DSC_1954 (Kopie) DSC_1955 (Kopie) DSC_1960 (Kopie) DSC_1961 (Kopie) DSC_1964 (Kopie) DSC_1967 (Kopie) DSC_1968 (Kopie) DSC_1972 (Kopie)

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten