kop-staart aanrijding tussen 3 voertuigen op de Nieuwe Gouwe O.Z. in Gouda

Gouda – Politie en ambulance werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de Nieuwe Gouwe O.Z. ter hoogte van het politiebureau.

Ter plaatse heeft er bij de stoplichten voor het politiebureau een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen 3 voertuigen. De voertuigen zijn direct na de aanrijding een zijweg ingegaan om hinder op de Nieuwe Gouwe O.Z.. Eén persoon is nagekeken in de ambulance. Bij de aanrijding raakte twee voertuigen flink beschadigd.

Foto’s: Lars van der Toorn

ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (1) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (2) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (3) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (4) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (5) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (6) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (7) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (8) [#112hm.nl] ongeval nieuwe gouwe oz 16-1^LT (9) [#112hm.nl]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten