Aanrijding tussen auto en fietser op de kruising Bovenkerkseweg / Kerspelpad in Stolwijk

Stolwijk – Op zondagmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Bovenkerkseweg – Kievitslaan – Kerspelpad in Stolwijk. Een auto bleek met een fietser in botsing te zijn gekomen.

De voorruit van de auto is een stille getuige welke laat zien dat de klap hard moet zijn geweest. Het slachtoffer is in de ambulance gecontroleerd maar de verwondingen vielen dusdanig mee dat de persoon niet met de ambulance naar het ziekenhuis hoefde.

De politie heeft alle gegevens genoteerd waarna de hulpdiensten retour gingen. De betrokken partijen hebben het hierna zelf verder afgehandeld.

Hoe de aanrijding is ontstaan is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval SWK (3) [112HM] Ongeval SWK (4) [112HM] Ongeval SWK (5) [112HM] Ongeval SWK (6) [112HM] Ongeval SWK (7) [112HM] Ongeval SWK (8) [112HM] Ongeval SWK (11) [112HM]

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten