Traumahelikopter ingezet bij medische noodsituatie Diamantstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vanmiddag werden ambulance en politie gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een flat aan de Diamantstraat. Korte tijd later werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd en ingevlogen met de Lifeliner 1 vanuit Amsterdam.

Ter plaatse zijn de hulpdiensten enige tijd bezig geweest in de flat met het slachtoffer. Kort hierna is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van de traumahelikopter is meegegaan met de ambulance. De piloot en de verpleegkundige van het MMT zijn naar het LUMC in Leiden gevlogen om daar de arts weer op te halen. Wat er zich precies afspeelde, is bij ons niet bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_1977 (Kopie) DSC_1979 (Kopie) DSC_1980 (Kopie) DSC_1983 (Kopie) DSC_1985 (Kopie) DSC_1986 (Kopie) DSC_1991 (Kopie) DSC_1993 (Kopie) DSC_1999 (Kopie) DSC_2001 (Kopie) DSC_2003 (Kopie) DSC_2007 (Kopie) DSC_2010 (Kopie) DSC_2011 (Kopie) DSC_2019 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten