Racefietser gereanimeerd na ongeval Rijnsburgerweg Noordwijk

Noordwijk – Zondagmiddag is er omstreeks 14:00 uur op de Rijnsburgerweg in Noordwijk een racefietser gereanimeerd nadat deze ten val was gekomen met zijn fiets. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Omstanders die het zagen gebeuren schoten meteen te hulp. Een toevallig passerende doktersdienst is gestopt om medische hulp te bieden aan het slachtoffer. Toen de ambulancedienst gearriveerd was werd de reanimatie overgenomen. Na enkele minuten werd de racefietser gestabiliseerd en gereed gemaakt om vervoerd te worden. Nadat de racefietser in de ambulance werd gelegd is deze met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervond enige hinder. De exacte oorzaak is nog niet bekend. De fiets is meegenomen naar het bureau.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten