Tweede ongeval leidt tot veel drukte op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda

Gouda – Deze avond werden de hulpdiensten voor de tweede maal gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse had er ter hoogte van snackbar “De Ballon” een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft enkele personen gecontroleerd op verwondingen maar kon al snel zonder slachtoffer retour. Door het ongeval waren twee rijbanen gestremd waardoor het al snel erg druk begon te worden door het overige verkeer. Beide personenauto’s raakte aanzienlijk beschadigd en zijn geborgen door een ter plaatse gekomen berger. Toen de berger beide voertuigen geborgen had kon de Burgemeester van Reenensingel weer vrijgegeven worden waarna het overige verkeer weer kon doorstromen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0217 (Kopie) DSC_0219 (Kopie)  DSC_0222 (Kopie) DSC_0226 (Kopie)DSC_0244 (Kopie) DSC_0237 (Kopie)DSC_0233 (Kopie) DSC_0241 (Kopie) DSC_0248 (Kopie)

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten