Flink ongeval maar geen beknelling op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel – De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Al snel waren brandweer, politie, ambulance, Rijkswaterstaat en Vermeulen Incident Management in grote getale aanrijdend naar het ongeval.

Ter plaatse bleken twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Hoe het precies kon gebeuren is nog onduidelijk maar de ene auto botste in volle vaart op de andere en dit terwijl ze beide reden. Gezien de flinke schade moet er toch een behoorlijk snelheidsverschil zijn geweest maar of de ene auto veel te hard, of de andere veel te zacht reed is onbekend.

De hulpdiensten konden al snel vaststellen dat er van beknelling geen sprake was. Wel raakte twee personen bij het ongeval gewond. In eerste instantie kwam één ambulance ter plaatse maar later ook een tweede. Beide hebben één slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

De berger kwam ter plaatse en heeft de auto’s geborgen en de brokstukken bij elkaar gezocht.

Ten tijden van het incident hebben Rijkswaterstaat en Vermeulen Incident Management voor een veilige werkruimte gezorgd. Dit werd onder andere gedaan door twee rijstroken te voorzien van een rood kruis. Helaas was ook hier weer duidelijk dat niet elke bestuurder helemaal op de hoogte is van wat een rood kruis betekend maar dit besef komt wel wanneer de fanmail van het CJIB op de mat valt.

De exacte toedracht van de aanrijding wordt door de politie onderzocht.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (1) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (2) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (3) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (4) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (5) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (6) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (7) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (8) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (9) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (10) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (11) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (12) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (13) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (14) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (15) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (16) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (17) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (18) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (19) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (20) Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel (21)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten